Regjistrim ne Seminar

DATA: 21 (E premte) ~ 23 (E diele) Prill 2017
MBERRITJA: E Premte 21 Prill ne oren 16:00
VENDI: Qendra e Seminareve, Mullet, Tirane
PAGESA PER SEMINARIN 1000 Leke
Aktivitetet:
-Leksione te vecanta
-Festival sportiv
-Pune ne grup
-Te ftuar speciale
-Argetim
Ju duhen:
-Veshje serioze per ceremonite e hapjes/mbylljes
-Veshje sportive per aktivitetet
-Shampo & peshqir personal
-Fletore & stilolaps

JU LUTEM, PARA SE TE DERGONI APLIKIMIN, LEXONI ME POSHTE TE DREJTAT DHE DETYRIMET TUAJA

1. Firmosja e nje kontrate per angazhimin e tij ne seminarin 3ditor, e cila perfshin te gjitha detajet per regjistrimin e tij.
2. Te marre informacione mbi punen qe kryhet nga W-CARP, dhe te vendose ne bashkepunim me drejtuesit e saj veprimtarine e tij te ardhshme.
3. Te marre trajnimet dhe udhezimet e nevojshme per punen qe do kryeje.
4. Te trajtohet sipas te drejtave te njeriut pavarsisht nga feja, kombesia apo etnia.
5. Pjesemarresi duhet te jete korrekt dhe i pergjegjshem
6. Ne ambjentet e qendres se trajnimit ndalohet pirja e duhanit, apo cfaredo lloj lende tjeter narkotike.
7. Respektimi i orarit te aktiviteteve.
8. Veshje e rregullt per vajza dhe djem.

Emri

Adresa e email ose Facebook

Datëlindja

Shkolla

Qyteti

Te tjera (dieta te vecanta/alergji)

Hobi

Shkruaj një përshkrim të shkurtër rreth vetes

 

Shoqata Universitare për Studimin e Parimit  (W-CARP)